maandag 6 februari 2023
Lettergrootte

Gezellige Caeciliamaandag.

Nadat 4 jubilarissen met een oldtimer door Sjraar Frings waren opgehaald, begon op maandag 21 november rond de klok van 10 uur voor ongeveer 40 Vriendenkringers de zogenaamde “Caeciliamannendag” in café Quatre Bras te Steyl.

Rond de klok van 12 uur werd een heerlijke kop soep genuttigd om aansluitend te vertrekken naar de Trappistenweg in Tegelen waar een gastvrije ontvangst wachtte met koffie en vlaai bij de firma Wienerberger B.V. Na een inleidend woord door Vriendenkringbestuurslid Frenk Willems, werden de zangers in groepen rondgeleid door de productiehal. Onder het motto “Van klei tot dakpan” legden Hans Dekker, Mark Dambacher en Ton van de Berg precies uit hoe de Tegelse dakpannen gefabriceerd worden. Vele vragen van de zeer geïnteresseerde zangers werden vakkundig door de rondleiders beantwoord.

Vervolgens was het gezelschap te gast in café “Van Tienen” aan de Kaldenkerkerweg in Tegelen voor een gezellig samenzijn. De voetbalwedstrijd Senegal-Nederland, gespeeld in de poulefase van het WK in Qatar, werd op een groot scherm bekeken. Tijdens de pauze konden de Vriendenkringers genieten van een zeer goed verzorgd buffet.

Met een dankwoordje aan de café-eigenaren besloot voorzitter Maurice Houba deze gezellige Caeciliamaandag 2022.

 

Klik op de foto om deze te vergroten


Ledenportaal