zondag 10 december 2023
Lettergrootte

Gezellige fietstocht van Vriendenkring

Traditiegetrouw maakten de zangers van Vriendenkring een gezamenlijke fietstocht op de laatste zaterdag vóór de zomervakantie. De beide organisatoren, Jos Houben en Jos Dambacher, hadden een prima route uitgezocht met een drietal pauzeplaatsen.

Na de start bij zaal Vriendenkring fietste het gezelschap naar Ronckenstein waar een gesponsord drankje werd aangeboden. Op het terras van Boscafé ‘De Grens’ in Reuver werd uit volle borst “Wo man singt’ gezongen om vervolgens bij café Maalbeek in Belfeld te belanden waar José en Wim de Steyler zangers van harte welkom heetten.

Een heerlijk buffet stond te wachten in het Ketelhuis te Steyl, nadat de leden een vragenlijst hadden ingevuld betreffende allerlei wetenswaardigheden betreffende Steyl en omgeving. Karel van Gerven beantwoordde de vragen het beste en werd zodoende winnaar van de overbekende Bergmans bôksereem. Nadat de winnaar afstand had gedaan van zijn prijs, viel deze ten deel aan Huub Hendriks.

Voorzitter Maurice Houba bedankte de beide organisatoren voor de gezellige fietstocht en het voortreffelijke buffet.  Een luid applaus viel hen ten deel.

Klik op de foto om te vergroten.


Ledenportaal